Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompassen



Vågen och bogsvallet
där seglen spänner
över sikten
och aktern
där kraftens motstånd
känns i händerna
när man styr
och vinden
vivlar i håret
i nattens mörker




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-28 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP