Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågspel



Vi samlar kraft
i stillhet
upplever
åren av ungdom
under
en ek
med burrig krona
och stammen
fastvuxen i  marken

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-11-28 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP