Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dracula



Strömmande idéer
reformer på det
personliga planet
underhållna
av upplevelsen
då åtrån rusar
i blodet
och naturen
har sin gång




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-29 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP