Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro



du var mer än bara en flickvän
du var en vän
någon jag skulle dela allt med
någon att växa mig gammal med

du var den enda människa
jag kände mig nära
som gjorde mig lycklig
jag såg på dig och
jag log inifrån och ut

är det så farligt egentligen
att inte tro på samma sak
lägger jag fälleben
på mig själv

eller kommer det att väcka
föraktfullhet
när du inser att jag
inte är där du är i din tro
kommer du sluta dig
och jag tysta mig själv

men när du tar på mig
försvinner allt tvivel
då vaknar jag
känner värmen
i hela mitt väsen
- och tror




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-11-29 16:53



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Den har ett budskap jag tycker är oerhört intressant. När kärleken spränger murar så finns inga gränser. Det är min tolkning. Den går att applicera i något mycket större. Men jag stannar vid själva mötet i dikten. Så sårbart och äkta.

Applåd
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel