Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nästan alltid på språng


Den skenande hingsten

Att följa med i tiden
när den galopperar
som en galen häst

När den går fortare
och fortare
var dag som går

Att låta tiden bli kvar
i en enda ögonblicksbild
av försjunkenhet och ro
om än för en kort minut

Innan hingsten på nytt
frustar och stampar
i sitt bås
Ivrig att åter få ta sats
och i full galopp skena ut




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-30 11:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Snurra min jord, snurra min jord jag vill hoppa av.

Fint om tiden utan rast och sno
först i graven får jag ro
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP