Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sämre hälft


Ligger på golvet
Stirrar upp i taket
Lyssnar på musiken
Vägrar den tillagda medicinen
Känner mig oduglig
"Förlåt" säger jag
"Jag älskar dig" svarar han
"Inläggning vore bra" säger psykologen
"Jag vill inte" säger jag
Jag har tagit beslut
Avbokade tiden till tandhygienisten
Ska sparka ut hemsjuksköterskan imorgon
Läkaren gav mig ny tid
Jag vill inte dit
Funderar på att skicka min bättre hälft
Men blodprover är nödvändigt ont
Jag är en fantastiskt dålig hälft
Och jag tror inte på att det finns någon räddning




Fri vers av Music mind VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-11-30 11:42



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det finns räddning. jag har mått väldigt dåligt. och det har blivit sämre. och bättre. men jag tycker ganska mycket om livet nu. är inte lika kreativ, men desto mindre destruktiv. håll ut!
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP