Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I graven

Tusentals maskar uppstår
kläcks ur livets desperation
föds ur skrikande spricka i intet
tvingar en vridning ur sig själv

I åratal har de förtärt och livnärt
sig på
hemligheter och misär
i gravarna

blekt blå sken
om de
sammansvetsade gångarna
under marken
när månen lyser
genom mineraler

Från ett öde till ett annat
frälser de med omättad hunger
och
frigör det förflutna




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-30 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!
2023-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP