Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det fula förgiftat

Allt det fula förgiftat
medvetandet kollapsat till
frånvaro av mig
och närvaro av något
som krälar efter ljus
som inte kan se i illusioner
som åmandes på golvet
ser under springan av
perceptionens dörrar

Gammal telefon vid plyschsoffa
eller en sovande rödräv vid mossa
eller existensen utfläkt avig
på ett bord av oändlig svart
dammig klarlack
i ett kvadratmilimetersfack




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-03 00:21



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Mikro och makro i kamp med entropi. Texten ställer, möjligen omedvetet, frågan: uppfattar kvantmekaniken allt som det verkligen är.
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP