Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antro kontemplation

Det äts rått under dansen
senor och kött
manglas
under marscherande tänder
och fyllda pupiller

Krönas av busk och horn
Ett varsitt sigill
målat ur liv
av blodiga fingrar
För det onåbara och mystiska
runtomkring oss
Det sätter tvivel i våra knän
och böjer oss tillslut
motvilligt
för en spegelbild som gud
och andra hot
som leenden




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-23 20:17



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En text som i min läsning fokuserar på vad är vi i händerna på. Vad händer här i naturens rum? Inte så att första strofen är bra, men den andra: utmärkt språkligt tryck. Och tillsammans lysande. Och det är förstås tanken.
2024-03-24

    zwitch VIP
Brilliant!
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP