Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulsstyrd



Likt en gud är min dröm
Ni är mina skuggor i natten
i detta flöde rör sig mina änglar
Där okända världar och konstanta
trekanter styrda av algoritmer
och erotiska elektroner
är cybervärldens längtan
Den hjärtformade stjärten
är vårt konstverk

 

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-12-01 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP