Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GENIALISK IDIOTI

Världen blir som den är när det
är enklare förstå idioter än genier.

Om människor utgick ifrån sina
genetiska arvsanlag skulle hon
inte behöva någon yrkesutbildning
eftersom den redan finns grundad
i var och ens DNA i genbanken.

Att människor behöver utbildning
till att förstå de mest naturliga för-
hållanden får apan att framstå som
ett geni i jämförelse.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2023-12-02 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP