Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



Likt katter gör
smyger vi omkring
i det förflutna
och jagar drömmar
Ju äldre vi blir
desto större
erfarenhet har vi
skillnaden är att
katter har sju liv
och slipper arbeta
dock lever vi längre
och har klockor

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-02 09:09



Bookmark and Share


  karenina VIP
Klockren!
2023-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP