Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjeindustrin



Tidlösa impulser
och artitificiell intelligens
styr världen
där moralen
försvinner i mörkret
så människans hopp
om framtiden
saknar riktlinjer
och alla samhällen
blir frihetens fängelser
där den individuella
kraften är tillintetgjord
förutom som redskap
i det nya systemet
av försvar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-03 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP