Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spiesresor



Palma och gitarren
Tiden och religionen
Baren och 17 år gravid
utkastad på gatan
den heliga familjen
Objektets frihet
Franco och diktaturen
Chater
Amerika
Pass




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-12-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP