Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusslingan



Den behövande
dimensionen
ökar
i strömmen
där du finns
hos övriga
i detta rika
hav av kärlek




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-12-03 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP