Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens Dödslängtan

Ungdomen
vild retsticke-dans
med döden
dödens sukt
och ändlösa kamp
efter nyblommad nektar

Med stjärnspäckade ögon
körs bilen
full bil, alla full
frälst av dionysus

Kom till mig
skjut in er
vada igenom det blurriga grå
igenom den brusande avskiljningen
med bilen som erat änglakärl
låt smällen få själen
att pressa sig ut
igenom blodet
till mitt rike




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-03 22:16



Bookmark and Share


    zwitch VIP
Den här kan man läsa många gånger.
2024-02-19

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Du är en jävla stjärna. Det är vad du är.
2023-12-05

    zwitch VIP
Fan, vad bra!
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP