Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrumsmattan


Jag räknar ner till avgångstiden
Försöker passa in smidigaste tågresan
Då jag inte behöver byta på vägen
Slåss med alla kostymnissar i rusningstrafiken
Men de brukar ju kliva av när jag kliver på
Lämna sätena som om det vore bara för mig
Min bättre hälft har tagit ledigt från jobbet
Han vaknar orolig om nätterna
När jag ligger på vardagsrumsmattan




Fri vers (Fri form) av Music mind VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-04 10:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
schack matt
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP