Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

synen av dig, värker i hela mig. Du är sä jävla vacker. Så jävla fin. Bilden av dig sliter sönder mig inifrån. De va längesedan jag kände mig så här svag. De va längesedan jag kände mig så här sårbar.
Kysser din rumpa och gråter, gråter mot hela dig, smeker din hy, din silkeslena hy.
”tack”
”haha tack för vad?”
”att du låter mig älska dig”
du ler, hela världen ler när du ler
”äsch, sluta nu. Du är en bra person. Jag är lycklig att jag hittade dig”
”de må så vara, men jag är ändå oändligt tacksam”
”hihi, du är rolig”
antar att jag är rolig
jag drar handen över dig
vill dricka dig, vill dricka hela dig, vill bli full, hög, borta på dig, vill drunkna i dig…
ligger vaken i natten, stirrar in i mörkret. Jag minns. Jag minns dig.




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-04 11:00



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Du får mig att önska att jag vore ung igen.
2023-12-05

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
när jag var kär förut
brukade jag också
ligga vaken på natten
stirra i taket
- och skriva dikter!
de kom bara ut i etern mest
glömde de snabbt
men det var
sann ren stark kärlek...
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP