Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fattas bara…


Anka, gris och tomteslit

Kvack kvack sa ankan
och gled iväg på isen

Nöff nöff sa den
feta grisen

Hå hå hå sa tomten
med lykta och säck
Jag sliter så att jag
känner mig helt väck

Det fattas bara att jag
också ska behöva
koka knäck

Nej det får
allt gumman göra

Jag måste ju med släden
över isen köra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-04 12:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gullig tomtedikt
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP