Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åt all choklad utan konsekvenser.

 Här är en tabell över hur man äter för att vara smart, det finns andra knep som att dricka vodka och inte bli full, men jag tror att det inte är problemet med nyktra poeter, istället för God Jul skulle jag helst säga utifrån sättet du arrangerar din tallrik med mat nödvändig din hälsa är viktigast Se här i länken nedan och översätt den efter din skicklighet.

Kolhydrater: Sajten förklarar varför för många kolhydrater, särskilt raffinerade, är dåliga för hälsan och hur man kan minska deras negativa effekter genom att välja komplexa kolhydrater och kombinera dem med andra näringsämnen.

Symtom: Sidan listar några symtom som kan tyda på att man äter för mycket kolhydrater, såsom sug, viktökning, inflammation och risk för diabetes.

Tips: På sidan finns några tips om hur du äter kolhydrater på ett hälsosammare sätt, som att välja fullkorn, lägga till fibrer, protein och fett och äta kolhydrater vid din sista måltid.

Recept: På sidan visas några exempel på goda och nyttiga kombinationer av kolhydrater och annan mat, som pannkakor med avokado och lax, ris med grönsaker och räkor samt frukt med choklad och yoghurt.

Cu ce sa imbraci carbohidratii ca sa nu ai probleme cu glicemia | LaTAIFAS

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-12-04 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP