Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text betyder inget vidare. och läses den rätt, läses den fel


åt snäckor

Tron av tross, flaggstolpar höga.
Spunnet av tunt, långt rep.
Av ödet kastade, vältrandes med varandra. Med omaka, fina, sicilerade, omkullvultna och svultna räcken. Med nästa ström skiljs vi åt: snäckor




Fri vers (Fri form) av LaTeEr
Läst 15 gånger
Publicerad 2023-12-04 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaTeEr