Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens ögonblick

Att din kärlek till mig
ger mig styrkan
att förändra livet

Ändå finns förtvivlan
över vår värld
sen fruktan
vad som ska hända

Maktlösheten
gör sig påmind
inre makter
styr vår själ

Ingen påverkan
vår förintelse

Väntar väntar
när allt är stilla

Kärleken styr
vår längtan
bort från allt
igenom evigheten

Om kärleken fick
friheten från oron

Men trots ändå
så nära
men ljusår bort

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-04 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP