Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbslandet



Plånboken tom
Kärleken slut
Politik och affärer
Paradoxen i skolan
Visa vägen
Staten
har ingen
växel
Fuktskador
i badrummet
Existentiell handling




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-12-06 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP