Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan vid spegeln.

Två trötta händer.
Kämpar till perfektionen.
Tårar vid spegeln.




Bunden vers (Haiku) av Hanna F
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-05 17:32



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
duger precis som du är....täck över spegeln
2004-11-16

  Manal
Du skriver om något som är väldigt vanligt hos alla männsikor.
Vi måste lära oss att alla är bra som de är =)
2004-11-12

  Ilana
ser man allt annat än perfektion!!! där ser vi sanningen om oss själva.
bra skrivet.
2004-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Hanna F