Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börje Salmings underbart svenska attityd

 

Lider man av kärleksbrist och ett klart underskott av socialt sammanhang och mening med livet då går man bara till sin vårdcentral och säger det till läkaren så ordnar sig allting vips. Alla myndigheter, institutioner, regioner och kommuner har som grundpolicy kärlek, kärlek och ännu mer kärlek. Jag flanerar på stan och häpnar över frånvaron av stress, egoism och annat som är ruskigt. Harmoni, medkänsla och livsglädje i allas ansikten för det ska ju vara härligt att leva som det står i Sveriges grundlag. Här i landet bryr vi oss och tar hand om varandra precis som Börje Salming var ute och predikade och praktiserade för att inte tala om Zlatan Ibrahimovic. Sverige är utvalt av självaste Gud att vara en oas för alla vilsegångna själar. Sverige är trygghet. Och snart så startar Semlesäsongen och livet blir ju inte sämre av det. Nu önskar jag alla en fantastisk frid och ett skönt andrum i helgerna.
Jag finns här med själ och hjärta om någon behöver mig. <3 Optimism och positivism har ingen dött utav. Må kärleken få blomma ut!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-06 18:49



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Zlatan = kulturskymning.
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP