Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet



Det rena skrattet
Nyfött mellan fyra ögon
Naket, som ett barn
med lyckan nyfödd
Vi älskade
och älskar fortfarande
Sanningens ögonblick
när yttervärlden inte existerar
Vi var två
sammansvetsade 
i ditt skratt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-12-06 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP