Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre små iakttagelser


Vinter

Solstorm över fält
snödrev över isarna
Övertäckta spår


Rimfrostade träd
Pilarnas silverhängen
faller mot isen


Kylslaget landskap
kritvita fingertoppar
fruset leende




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-07 07:06



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Tre mycket vackra iakttagelser. Vintern kan verkligen ge inspiration till poesi av alla slag liksom varje annan årstid. Den lyser upp med sitt vita snötäcke, glittrar & glimmar. Snöstjärnorna är så oerhört vackra. Tack för att du delar med dig!
2023-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget förmildrande med vintern.

2023-12-07

  Kungskobran VIP
Brrrrr….
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP