Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad


Harens spår
bredvid de egna
uppblötta spåren

Grannens katts
likaså

Tidningen
hämtas ur lådan

Snön är upptinad
blötare och tyngre
idag

Halka över taken

Isen tinar
kanar ner mot
marken

Språnget in genom
ytterdörren
trappan upp mot köket

Slår mej ner på stolen
intill det runda bordet
på min sedvanliga plats

Slår på radion

Någon snöby kan
förekomma med inslag
av regn

Köket är min fristad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-08 08:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det himmelska Jerusalem är mitt verkliga hem därovan.
Jag väntar på staden med de fasta grundvalarna vars byggmästare är Gud.
2023-12-08

  Kungskobran VIP
Usch, snabbt in i värmen
fint fångat av dig
2023-12-08

  Koloristen
Köket är inte min fristad utan annorstädes. God tekst dock!
2023-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Mysigt!
Man behöver en sådan.
Sanctuary!
2023-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Förstår att det var skönt att komma in i värmen.
2023-12-08

  rostspik VIP
En stilla, trivsam vardagsbetraktelse.
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP