Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens och vänskapens händer

 

 

När ditt hjärta
är kallt och fruset

skall jag hålla om det
med mina kupade händer

lugnt och stilla
hålla kvar

tills isen har smält
och värmen återkommit

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-08 09:50



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Oh... så fint!
2023-12-10

  Eva Helene VIP
Vilket fint bevis på kärlek!
2023-12-10

  Annaemi VIP
Ömt och fint, en vacker bild i din dikt!
2023-12-09

  Anya VIP
Så varmt och kärleksfullt.
2023-12-09

  Sparvögat VIP
Så fint att någon skänka värme ~
Kärleksfulla ord…
2023-12-08

  Kungskobran VIP
Ett fruset hjärta är det värsta jag vet
kom till mig så skall jag göra dig het
2023-12-08

  Öknens Ros VIP
Med värme i orden tecknar du så fint!
2023-12-08

  Olof Lagerhorn VIP
Goda och insiktsfulla ord om vårt
behov av empati och medkänsla.
2023-12-08

  BenGust VIP
Eldsjälar och värmehänder är vad världen behöver.
2023-12-08

  Maria Sundelin VIP
En fin gest
Kramar
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP