Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om det vore kartong

Låt sinnet klyvas och vikas upp
tills öppet och vilt
låt anden
rusa och krossa
hårda fundament
som om det vore kartong
Slit upp ett nytt psyke ur
din guds döda kropp
och låt återuppstå
som dig
och mig




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-08 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP