Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens magi

Ordens magi struntar jag i
skriver vad jag tänkt det skulle bli

Om det blir bra
då blir jag gla

Om det bara blir en text
blir jag inte knäckt

Texten är ju min
och jag tycker den är fin




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-08 16:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det viktigaste är att man själv blir nöjd, jag jobbar med det. Fint budskap i texten!
2023-12-11

    Lena Söderkvist VIP
Klockren metapoesi.
2023-12-09

  Blomma-Stjärna VIP
En text så fin så...!
2023-12-08

  karenina VIP
Ja, orden är dina och du formulerar dem så som det känns bäst för dig. Väl förmedlat
2023-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Texten sprudlar av kreativitet och skrivarglädje.
2023-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP