Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddag



Förtjusande kroppar
intima scener
inom en krets impulsiva svar
ökar slidan produktionen
av könshormoner
som alla producerar
gemensamt i gruppen
Ett levande mönster
är tiden framför mig
Vi hör ihop
En ljuvlig smak
av sanningen
Sammansmälta
till en enhet
Ljuset kommer
från mörkret

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-09 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP