Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tupplur



Sömn, mot dina vingar
vilar mina ögonlock

Vaka över dina bon
med utbredda vingar
låt himmel och hav mötas

Sömn, infinn dig till möte
med drömmen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-12-09 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP