Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min samling

Jag samlar på det som är värt allra mest
som leenden, minnen och drömmar.




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-09 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP