Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska Julaftonens Väntan

I ett års ivrig väntan, har snön lagt sig vit utanför fönstret i en gnistrande skara. Mina små liv har prytt den vackra gröna granen med polkagrisar och stoj. Vi väntar med pirr i magen på att midvinternatten ska gå emot sitt slut och imorgon få beskåda julaftons magiska ljus.

Med glögg, pepparkakor och godis i magen, lär vi sova djupt i värmen från brasan. Det sprakande ljudet skapar en ljuvlig atmosfär och doften ifrån dom nybakta kakorna ligger tung i luften. En kaka och ett glas mjölk lämnar vi åt tomten när vi nu till sängs går. God Jul.






Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-09 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP