Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ångestfyllda dottern och hennes mamma

-Usch vad många hemska problem det är i världen, jag känner mig helt slut!
-Men det är ingen fara, du måste lära dig att vara positiv och optimistisk bara.
-Jag har ingen energi och kroppen värker!
-Jag ska lära dig hur man stänger av, förtränger och lägger locket på, det kommer att göra dig gott och du kommer att räknas som en vuxen, klok och mogen människa.
-Mamma jag måste spy!
-Bli inte som pappa som tog livet av sig, du måste vara stark, glad och ansvarstagande
min fina och älskade dotter.
-Mamma nu börjar panikångesten igen!
-Nej se det gör den inte, du måste kämpa emot.
-Gaza, Ukraina, miljön och skjutningarna..!
-Du måste lära dig att lita på Jesus som vill att du ska vara stark och lycklig!
-Jävla mamma jag behöver psykoterapi men det är alldeles för dyrt!                                                       - -Sverige är ett bra land. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-10 15:47



Bookmark and Share


  La Magnólia
Allvarsmättad vardag för allt fler. Allt lidande, alla världsproblem som växer kan göra den starkaste svag. Visst är det sant att det är bra om man kan behålla en positiv syn på tillvaron men det är inte alltid så lätt. Minska ner nyhetsflödet men aldrig stänga av medkänslan. Att söka hjälp kan ibland vara livsviktigt för att inte själv gå under.
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP