Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kämpa är tufft. Att släppa på kontrollen är svårare.


I STORMEN

Vacker är vindens vinande sång
Skimrande vilt dansar havet
Levande varelser gömmer sig undan
Ståtliga trädkronor svajar

Trotsande kvar
I motvind går
Tills jag stannar
Och sätter mig ner

E G 2023.11.12




Fri vers av Emelys saga
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-12-11 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga