Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsfäst



Relationer med en osynlig
Horornas Paradis
Stjärnornas energier
är tidens exempel
I himlen finns inga gränser
Jorden snurrar
runt sin axel
och eldens makt
är konstant




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-12-12 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP