Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Treenighetsläran kommer från DJÄVULEN!


PSEUDOMONOTEISTER

Du säger du är monoteist

men tror att Gud är tre

Det är trist!

Så tillber du en treenighet

En fantasi

som Tintin i Tibet!

 

LARZ GUSTAFSSON 12/12 2023

 

5 Mos 6:4

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-12-12 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP