Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunden



Sofistikerat sätt att vara hallik
i den digitala tiden är att starta
en sida med kontaktannonser
för ensamma som debiteras
fantasisummor för att skriva
på chattsidorna. Allt med den
digitala teknikens hjälp.
Ett bedrägeri som både
är spännande och underhållande
Vattentätt i ett land där
lagstiftningen är tandlös
som en del av kunderna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-12 15:50



Bookmark and Share


  träsnidaren
Tänkvärd text..gillar
2023-12-12

  Öknens Ros VIP
Det kostar skjortan.
2023-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP