Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikini



Drömmarnas galleri
överlever alltid
människans lust
att utforska
Uppleva sina känslor
till objektet
som attraherar
och startar
förnimmelse
av lycka




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-13 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP