Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalen



Trons syfte
och klockorna
Rörelsens
perfekta dröm
och de efterlevandes
komplexa sanning
Den levande dikten
överlever författaren
och samvetet
i sin enkla form
naket




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-12-13 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP