Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskulden



En tredimensionell
verklighet bakom
kameran med två
modeller
Valfrihet
som
åsnan i Marocko
och kattorna
Antingen alla bitar
eller avstå




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-12-13 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP