Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tanke 231213

Tänk om människor 

la lika mycket tid

på sina barn, familjer 

eller sig själva

som sin mobil

tänk vilken skillnad

de skulle göra

för andra

och sig själva

© Angela Bohlin

 




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-13 21:59



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fint formulerade sanningar.
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP