Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsch



Mental ondska
är ett medialt
fenomen
för att utöva
makt
över könets
tillhörighet
Fredrik den store
utsattes för det
som barn
enligt utsago




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-12-14 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP