Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljö



Vågorna är enorma
speglar av kraftfält
i naturen
Jag drunknar
i skönheten
och den stegrande
upplevelsen
En kvinnas
naturkrafter
Det heliga underverket
Venus
Konstens ursprung
Livets skapelse




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-14 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP