Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God Julefrid

Tackar och God Jul
sa sekunden

Som skrattade och smäckte
en smällkaramell
sa minuten

Nej det var nog
att traska iväg
för vad skulle vi
med den till
sa timmen

Det är mycket bättre
med juldagen
sa dagen

Ja jag håller inte med ett dugg
det är mycket bättre
med en hel månad
sa månaden

Vad ska vi göra
med en liten månad
det blir så enormt kort
sa året

Och så drog alla iväg
sa livet

Felicia




Fri vers av feliciaa VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2023-12-15 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feliciaa
feliciaa VIP