Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du läsa mer av Eva Langrath finns hon här: https://www.poeter.se/Medlem?writerId=24299


lucka 16



Tallskogen tätnar
decembermörkret tär mig
ser ett mellanrum

Eva Langrath




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-16 07:17



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En text med en oväntad, befriande öppning.
2023-12-22

  Anya VIP
Så finstämt med allitterationer. Ordet mellanrum tilltalar mig. Kan betyda så mycket. Tycker om den psykologiska touchen.
2023-12-16

  Eva Helene VIP
Vacker haiku med alliterationer som ger en fin läsupplevelse.
2023-12-16

    Lena Staaf VIP
Fint! Att inte låta sig kvävas av mörkret, se ljusglimtarna.
2023-12-16

  Sparvögat VIP
Så fint ~ ljuset emellan…
2023-12-16

  Kungskobran VIP
Fint, gillar
2023-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP