Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lucka 22


vinterns pärlehus
snödrivor i dovheten
mörkret vänder blad

Anya




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-22 06:33



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Härlig haiku ! Fin vinterbild
2024-02-28

  Jenny Leine VIP
Vilken effektfull haiku som skimrar som snökristaller i vinternatten.
2023-12-27

  Eva Helene VIP
Så tjusigt och njutbart en dag som denna när ljuset återvänder.
2023-12-22

  TrollTörnTrappan VIP
Finfin spänning, mellan mörkret som aktör och en ljusnande utgång..!
2023-12-22

  Kajan VIP
Elegant, helt enkelt.
2023-12-22

  Sparvögat VIP
Ett vackert vinterland vilar här…
2023-12-22

  Eva Langrath VIP
Fint haiku med hopp om ljusets återkomst.
2023-12-22

    Lena Staaf VIP
Så vacker beskrivning av vintern: Pärlehus!
2023-12-22

  Kungskobran VIP
Då vänder vi på bladet då och vad hittar vi väl där….
Låt av Povel Ramel

Fin lucka 22 säger allt
2023-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP