Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du läsa mer av Eva Langrath finns hon här: https://www.poeter.se/Medlem?writerId=24299


lucka 20


Dagen dröjer sig
vita stjärnor på besök
hos altanräcke

Eva Langrath




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-20 07:40



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Vardagsögonblick att bära med sig under dagen, som tröst.
2023-12-22

  Eva Helene VIP
Vilken mjuk, skir och vacker haiku!
2023-12-21

  Sparvögat VIP
Så vackert du tecknar
stjärnors glans ~
I frostens tid ~
som på himmelen…
2023-12-21

  Anya VIP
Tycker du fångar att det snöar på ett alldeles förträffligt sätt. Assonans på flera ställen. Snyggt!
2023-12-21

    Lena Staaf VIP
Vackert!
2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP